Ventures School Spaces

Titaan

locatie

DE HAAGSE INNOVATIEHUB, EEN IMPACT CITY IN HET HART VAN NEDERLAND

Met de regering gevestigd in deze stad is Den Haag het centrum van duurzame ontwikkeling. Om nationale en internationale uitdagingen aan te pakken worden er publieke en privaten samenwerkingen gevormd in deze wereldstad. Samen zorgen zij voor de hoognodige veranderingen binnen thema’s zoals veiligheid, humanitaire innovatie, duurzaamheid, energie en voeding.  

3 top universiteiten in de stadregio

Den Haag investeerd in interdisciplinaire samenwerkingen in de regio Rotterdam, Den Haag. Hier werken wij nauw samen met onderwijsinstelling zoals de Erasmus Universiteit, Leiden Universiteit en TU Delft. Door de deze ideale locatie heeft onze innovatiehub toegang tot talent en grensverleggende technologiën. 

WESTLAND: HET epicentrum VAN de glastuinbouw

Den Haag heeft een unieke positie doordat het maar 20 minuten verwijderd is van de meest innovatieve regio in de glastuinbouw. Westland staat bekend om het verbouwen van groente en bloemen. De lokale leveranciers, handelsbedrijven, kwekers en adviesbureaus zorgen voor een bloeiende en continu ontwikkelende regio.

Titaan Innovatiehub Den Haag Locatie

BEREIKBAARHEID

Onze innovatiehub ligt in het hart van Den Haag’s ecosysteem, in het razendsnel ontwikkelende Binckhorst. Binnen Nederland ligt Den Haag centraal gelegen en de Binckhorst is hierdoor goed toegankelijk met (elektrische) fiets, auto of openbaar vervoer. Internationale reizigers bereiken Titaan gemakkelijk via Rotterdam The Hague Airport of Schiphol op minder dan 30 minuten afstand.  

Titaan is direct gelegen aan de A4, A12 en A13 en heeft 2 treinstations binnen 3km afstand. Op loopafstand vind je een publieke parkeerplaats, mobiliteitshubs voor fietsen en scooters en een bushalte.